dilluns, juny 17, 2019
Entre els reptes, eliminar banderes espanyoles a plantofades. En comptes de punts s’aconsegueixen vots per al “Sí”. El joc està disponible per Android i en dues setmanes estarà per a iPhone

La pre-campanya a Catalunya està que crema. Fins a tal punt que acaba d’aparèixer un joc per a mòbils on el principal objectiu és aconseguir vots per a la independència de Catalunya pel proper 27S. El protagonista del joc és en SuperCat (www.elsupercat.cat), un superheroi independentista nascut a Internet en clau d’humor que s’ha donat a conèixer gràcies a un diari digital i, més tard, per les seves aparicions a la portada d’El Mundo o a La Sexta, entre d’altres. Ja està disponible per Android

El joc, que és totalment gratuït, consta de tres pantalles cada una més esbojarrada. La primera es tracta d’un vol pel cel ajudant a SuperCat a evitar tota mena de “coses espanyoles”  com un gaspatxo, un xotis, un toro o un tricorni i, per contra, captar una botifarra, unes sardanes o uns castellers.

El segon repte, potser el més polèmic, tracta de convertir banderes espanyoles en “senyeres” a plantofades, com en un dels capítols de SuperCat, que converteix unionistes en independentistes a cops de guant. A més, apareixen banderes espanyoles pre-constitucionals que necessiten una doble plantofada per convertir-les. El joc es complica quan apareixen banderes gallegues, basques i occitanes que no poden tocar-se. En cas de fer-ho, es perden vots.

Per acabar, l’últim joc es tracta d’impedir que els partits del sector del “no” toquin el sòl català. En SuperCat, amb la seva capa protectora, evita que CSQEP, PP, Ciutadans, PSC i UDC arribin arran de terra però, en canvi, ha de deixar passar als partits i entitats sobiranistes com JPS, CUP, ANC, AMI i Òmnium.

En dues setmanes també en iPhone

El joc, molt divertit, està disponible per Android i en dues setmanes també per iPhone. Al final del joc s’obté una puntuació amb els vots totals aconseguits que es pot compartir en Facebook i Twitter.

 “SUPERCAT El guardià del Procés”

SUPERCAT El guardià del Procés és un heroi independentista còmic que des de fa un parell de mesos publica un capítol setmanal en clau d’humor analitzant l’actualitat política catalana. Com ell mateix diu en les seves intervencions: “riure de nosaltres mateixos és propi de una societat moderna ‘. SUPERCAT ha arribat a ser portada d’El Mundo i entrevistat en directe en Roent de La Sexta. També ha aparegut a El Intermedio i a la Cadena Ser, Antena3 i 13TV. També se n’han fet ressò naciodigital.cat, ara.cat i directe.cat. A la seva pàgina web es troben tots els seus capítols i altra informació sobre l’esperpèntic personatge www.elsupercat.cat.

DESCARREGA-TE’L FENT CLIC AQUÍ!