dilluns, juny 17, 2019

Gravat el passat dissabte amb la col·laboració del cor “El Poble que Canta” ens explica amb humor l’espoli fiscal que patim els catalans

L’episodi ha comptat amb la col·laboració del cor El Poble que Canta i es va enregistrar el passat dissabte al matí a l’Arc de Triomf de Barcelona, en aquest enllaç la Fotogaleria del rodatge. El nostre superheroi ha fet un capítol especial per a aquest 11S. Una entrega cantada de principi a fi amb la cançó El dèficit fiscal.

L’episodi fa una parodia sobre tot el que podríem fer si disposéssim dels diners que perdem per culpa d’unes balances fiscals del tot desiguals amb l’Estat espanyol. El vídeo acaba amb dades reals sobre el dèficit fiscal català i engresca a tots els ‘pàtriots’ a compartir aquesta nova entrega de SuperCat a tots aquells que encara no ho tinguin clar. El divertit i encertat vídeo acaba exclamant: ‘la llibertat i la veracitat ens faran invencibles’