dilluns, juny 17, 2019

En SuperCat no ens deixa de sorprendre. En aquest últim episodi, el capítol 8, el Guardià del Procés ha escorcollat per sorpresa la seu del PP a Barcelona. D’allà n’aconsegueix requisar un ordinador i una misteriosa bossa amb tot de coses que segur que reconeixereu amb facilitat.

Després, la seva missió passa a l’acte dels candidats de Junts pel Sí del passat 28 d’agost al passeig Lluís Companys de Barcelona. Un cop arriba a l’esdeveniment, aconseguirà trobar-se amb Antoni Castellà, Eduardo Reyes, Jordi Turull, Miquel Calçada i el mateix Artur Mas.

És en aquest moment que en SuperCat aprofita i li regala una SuperBarretina amb poders pels ‘atacs d’Espanya’. No us perdeu la resposta del President Mas!

Gravació d’un capítol especial pel 11S

Recordem que esteu tots convidats a participar al proper capítol de SuperCat el dissabte dia 5 a les 9 del matí a Barcelona. Serà un episodi musical sobre el Dèficit Fiscal. Els interessats rebran un obsequi i hi haurà esmorzar pels assistents. Us hi esperem! Envieu un correu a elsupercat@directe.cat